AJANKOHTAISTA

Museo on avoinna 6.7.-7.8. 2021, myös Saaristopäivänä 1.8.2021

 

Björköpassi

Tule tutustumaan Björköseen omin päin. Tämä esite toimii oppaananne kylän halki. Merkitty reitti alkaa Svedjehamnista ja sen voi kulkea jalan tai maailmanperintöpolkupyörällä, joita voi vuokrata Cafe Salterietista. Passin keskiaukeamalla oleva reitti ohjaa teidät ympäri kylää useiden pysähdyspaikkojen kautta, missä voitte tutustua paikallishistoriaan ja vastata visaisiin kysymyksiin.

Passi on hauska kesäaktiviteetti kaikille tiedonjanoisille matkailijoille ja sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Passin hintaan sisältyy ilmainen sisäänpääsy yhdelle henkilölle Mårtesin Talomuseoon sekä yksi vapaalippu Björköbyn minigolfradalle. Björkö-passi maksaa 4,5 €. Se on myynnissä Café Salterietissa, Björkön kaupalla (Lilla Butiken & Café Björköby), Merten Talossa sekä Mårtesin Talomuseolla. Tervetuloa!

 

Lue lisää: 

Björkön museoalue

Merenkurkun historia

Merenkurkun maailmanperintökohde

Tule ja koe historiallinen Björkö!

Näillä sivuilla esittelemme Björkön muinaismuistoyhdistyksen museot, näyttelyt, historialliset kävelyt ja käsityökurssit. Kutsumme sinut tutustumaan pienen mutta elinvoimaisen ja nykyisin maailmanperintöalueella sijaitsevan kalastajakylän kulttuuriperinteisiin. Katso valikoiden alta  lisätietoja. Tervetuloa!

Björkö fornminnesförening r.f - en medlem av Finlands Svenska Hembygdsförbund FSH